čtvrtek 18. dubna 2024 Valérie

AKTUÁLNĚ: Tah mezi Olomoucí a Přerovem ucpalo pět nehod, doprava je řízena kyvadlově

Mezi Olomoucí a Přerovem se dnes stalo celkem pět dopravních nehod. Na místě operují jak policisté, tak i hasiči a záhranáři. Silnice je ucpaná, doprava je řízena kyvadlově.

"V souvislosti se šetřením několika havárií vozidel na komunikaci ve směru z Krčmaně na Olomouc (po křižovatku na Velký Týnec a Grygov), je doprava v uvedeném místě řízena policisty kyvadlově. V daném úseku došlo k několika haváriím – podle prvotních informací by se mělo jednat o přibližně 5 havárií. Podle prvotních informací se havárie obešly bez zranění, došlo ke hmotným škodám na vozidlech. Pravděpodobnou příčinou havárií se jeví nepřizpůsobení jízdy stavu a povaze pozemní komunikace a povětrnostním podmínkám," řekla policejní mluvčí Irena Urbánková.

"Hasiči se teď aktuálně vrací od dopravní nehody mezi obcemi Velký Týnec a Krčmaň. Při nehodě se střetly čtyři osobní automobily a jedna dodávka, zraněn nebyl nikdo. Z dodávky začal unikat plyn, a protože na lahvi byl uražený ventil, nepodařilo se hasičům únik zastavit. Jednotka prováděla měření koncentrací, díky silnému větru, který na místě foukal, nebyly naměřeny zvýšené hodnoty," řekla mluvčí hasičů Vladimíra Hacsiková.

Zprávu budeme aktualizovat.

Autoři

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.