čtvrtek 28. března 2024 Soňa

Na tř. Míru srazil řidič svým autem třináctiletou dívku. Policie hledá svědky

Policisté se obrací na širokou veřejnost s žádostí o pomoc při objasnění nehody, která se stala v úterý 23. května po půl třetí odpoledne na tř. Míru, na silnici vedle tramvajové zastávky Pražská. Řidič s osobním autem tam srazil třináctiletou dívku.

Dívka krátce po půl třetí odpoledne přebíhala cestu z tramvajového ostrůvku zrovna ve chvíli, kdy kolem jelo osobní auto bílé barvy s dosud neznámým řidičem. Auto mělo dívku zachytit pravým předním rohem auta.

„Řidič po střetu na místě nehody zastavil, s dívkou komunikoval, a aniž by zjišťoval její zdravotní stav, případně poskytl první pomoc, z místa odjel směrem k ulici Foerstrově. Chodkyně poté odešla domů a dopravní nehoda byla nahlášena dodatečně jedním z rodičů poškozené. Chodkyně, podle prvotních informací, utrpěla při nehodě zranění. Bližší informace k bílému vozidlu se nepodařilo zjistit," řekla policejní mluvčí Irena Urbánková.

Policie nyní hledá občany, kteří byli přímými svědky nehody. Se svým svědectvím se mohou obrátit na telefonní číslo 974 766 251 nebo na 974 766 584. Můžou přijít také osobně na Dopravní inspektorát v Olomouc, na tř. Kosmonautů.

Čtěte více:

Autoři | Foto PČR

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.