pátek 19. dubna 2024 Rostislav

Návštěvníci letní a podzimní Flory budou moci cestovat hromadnou dopravou s 50% slevou

Se slevou padesát procent na městskou hromadnou dopravu v Olomouci může počítat každý návštěvník letní a podzimní etapy Flory. Stačí si koupit elektronickou vstupenku na výstavu.

„Našim cílem je zlepšit dopravní obslužnost během konání výstavy a motivovat návštěvníky k využití alternativního způsobu dopravy do Olomouce i po městě, tedy využití vlaku a městské hromadné dopravy," řekl primátor města Olomouce Antonín Staněk.

Právě s Českými drahami Výstaviště Flora uzavřelo v minulosti spolupráci, co se týče dopravy návštěvníků na výstavu. Jednak je zajištěna kyvadlová doprava z hlavního nádraží k výstavišti, a také se jedná o projekt VLAK+ Flora Olomouc, kdy je návštěvníkům účtován jen padesátiprocentní tarif u zpáteční jízdenky v rámci celého území republiky.

Na projekt VLAK+Flora Olomouc navazuje nově právě projekt MHD+Flora Olomouc, který nabízí padesátiprocentní slevu na MHD.

„Předpokládáme, že příjezdová sms jízdenka bude zdarma, druhou – odjezdovou, uhradí návštěvník dle platného tarifu. Vstupenkový systém Flory Olomouc běží na webových stránkách výstaviště. Na elektronicky odbavené vstupenky poskytne výstaviště navíc 30 korun slevu," řekl ředitel Výstaviště Flora Jiří Uhlíř.

Čtěte více:

Autoři | Foto Výstaviště Flora

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.