čtvrtek 28. března 2024 Soňa

VIDEO: Hasiči Olomouckého kraje měli pernou neděli. Vyjížděli hned k šesti nehodám

Během neděle 30. července hasiči vyjížděli k nehodám častěji než je běžné. Některé havárie se neobešly bez zranění. Celkem měli hasiči za jeden den na starost šest nehod. Jak můžete vidět na videu, tak k nehodě na Šumpersku musel pro zraněnou osobu přiletět i vrtulník.

První nehoda se stala poblíž Hranic na Přerovsku kolem půl třetí ráno. Vozidlo se zde převrátilo na střechu a bylo potřeba uklidit unikající kapaliny. Během odpoledne se stala další nehoda, při které se střetly dvě auta za obcí Černotín. Při tomto incidentu se zranila jedna osoba.

Několik minut po výjezdu k obci Černotín se stala další dopravní nehoda. "Mezi Jindřichovem a Branou došlo k nehodě dvou osobních vozidel a zranění jedné osoby, k pomoci rovněž vyrazily dobrovolné jednotky Jindřichov a Hanušovice. Jednotky na místě provedly nutná bezpečnostní opatření a kontrolu úniku provozních kapalin," uvedl tiskový mluvčí hasičů Zdeněk Hošák. Zde musel pro zraněnou osobu přiletět vrtulník.

Další dvě nehody se staly nedaleko obce Bílá Lhota a na dálnici ve směru z Hranic na Olomouc. U Bílé Lhoty došlo k pádu motorkáře. Na dálnici D35 se srazila čtyři auta a zranili se dvě osoby. Hasiči poskytli raněným první pomoc ještě před příjezdem záchranářů. 

Autoři | Foto HZS Olomouckého kraje

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.