pátek 29. března 2024 Taťána

Celkem pět osobních vozidel se včera srazilo na ulici Tovární v Olomouci

Řetězová reakce při dopravní nehodě způsobila, že došlo k postupnému střetnutí celkem pěti vozů. Započal ji mladý řidič, který si zřejmě nevšiml kolony stojících aut při přejíždění do vedlejšího pruhu.

Včera kolem sedmnácté hodiny došlo na ulici Tovární v Olomouci k dopravní nehodě pěti osobních vozidel. Z prvotního šetření vyplývá, že 22 letý řidič vozidla Škoda Citigo, který jel směrem k ulici Lipenské, si při přejíždění z levého do pravého jízdního pruhu pravděpodobně nevšiml kolony stojících vozidel. Z prozatím přesně nezjištěných příčin narazil čelně do vozidla Škoda Octavia, které stálo v pravém jízdním pruhu, kam řidič přejel.

Vozidlo Škoda Octavia, které řídil 31 letý řidič, se nárazem posunulo dopředu a samo narazilo do před ním stojícího vozidla rovněž značky Škoda Octavia řízené 20 letým řidičem. Po nárazu se opakovala totožná situace, kdy auto bylo rozpohybováno a narazilo do před ním stojící Škody Octavie řízené 49 letým řidičem, a ta také narazila do dalšího vozidla, rovněž zn. Škoda Octavia, kterou řídil 53 letý řidič. Při dopravní nehodě nebyl nikdo zraněn, alkohol byl u všech účastníků vyloučen orientačními dechovými zkouškami. "Celková hmotná škoda byla předběžně vyčíslena na 270 000 korun. Přesné okolnosti a souvislosti nehody, stejně jako míra zavinění jednotlivých účastníků, jsou v šetření," uzavřela policejní mluvčí Irena Urbánková.

Autoři | Tisková zpráva | Foto Policie ČR

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.