čtvrtek 28. března 2024 Soňa

Společně s online vstupenkou na Floru získáte i jízdenku na MHD zdarma

Kromě několika programových vylepšení a zvýšení komfortu nabídnou návštěvníkům organizátoři letní Flory i možnost získat zdarma jízdenku na městskou hromadnou dopravu. Stačí poslat SMS s číselným kódem online vstupenky a obratem vám přijde SMS jízdenka.

Příjemným bonusem pro návštěvníky výstavy bude nově od její letní etapy možnost získat zdarma jízdenku na městskou hromadnou dopravu. „Chceme motivovat lidi, aby cestou na naše akce více využívali prostředky veřejné dopravy, protože kapacita parkovacích míst ani přístupových komunikací není neomezená,“ vysvětluje Eva Fuglíčková. „Každý návštěvník, který si zakoupí elektronickou vstupenku pomocí našeho online systému, proto může díky ní získat jednu jízdenku na olomouckou MHD zdarma. Platí to pro všechny druhy vstupného včetně zlevněných, pouze
u rodinných vstupenek musejí lidé počítat s tím, že z technických důvodů obdrží jízdenku jen jednu,“
upozornila obchodní náměstkyně výstaviště.

A jak vše funguje? Každá vstupenka na květinovou výstavu je opatřena unikátním číselným kódem, který je na ní viditelně vytištěn. Pokud lidé pošlou SMS na číslo 90206 ve tvaru FLORAmezeraKÓD (kde místo slova KÓD na konci vypíší číslo své vstupenky), obdrží jízdenku na městskou tramvaj či autobus s platností 50 minut v pracovní dny a 70 minut v ostatní dny, aniž by se jim odečetla její cena. Zaplatí pouze šest korun operátorovi za cenu textové zprávy. „Jízdenka má platnost ve dnech výstavy, tedy mezi 17. a 20. srpnem. Nelze ji tedy popsaným způsobem aktivovat před zahájením nebo po skončení letní Flory. Platí od okamžiku aktivace, takže doporučujeme SMS odeslat až před plánovanou cestou,“ upozornila Eva Fuglíčková s tím, že tento pilotní projekt připravený ve spolupráci s Dopravním podnikem města Olomouce a olomouckým magistrátem bude testován během letošní letní a podzimní etapy výstavy, poté dojde k jeho vyhodnocení a rozhodnutí, zda a v jaké podobě bude pokračovat i v dalších letech.

Tisková zpráva

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.