sobota 20. dubna 2024 Marcela

Policie žádá veřejnost o spolupráci při objasnění dopravní nehody dvou cyklistů

Policisté dopravního inspektorátu Olomouc se obrací na širokou veřejnost se žádostí o pomoc při objasnění dopravní nehody dvou cyklistů, ke které došlo ve čtvrtek 17. srpna v 14:30 hodin v Litovli.

Dosud neznámý cyklista jel po ulici 1. máje v Litovli směrem k ulici Palackého. Při jízdě tříramennou křižovatkou ulic 1. máje, Čihadlo a Palackého měl cyklista začít předjíždět osobní vozidlo Škoda Octavia, přičemž při tomto manévru přejel do protisměru, kde se čelně střetl s protijedoucí cyklistkou. Ta byla zraněna. 

Policistům se podařilo z kamerového záznamu zajistit fotografii muže, který se měl v místě nehody pohybovat a může být pro policisty důležitým svědkem při objasnění všech okolností a souvislostí uvedené nehody.

Občané, kteří byli přímými svědky nehody, případně by poznali neznámého cyklistu z fotografie, se mohou se svými informacemi přihlásit na linku 158, nebo osobně či telefonicky kontaktovat policisty Dopravního inspektorátu Olomouc, Třída Kosmonautů 189/10 v Olomouci, na tel. 974 766 251 nebo na tel. č. 974 766 579.

Zdroj PČR

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.