čtvrtek 25. dubna 2024 Marek

AKTUALIZOVÁNO: Doprava na dálnici u Přáslavic je odkloněna na starou cestu

Dnes krátce před jednou hodinou v noci havarovala na dálnici u Přáslavic cisterna převážející 22 tisíc litrů plynu. Do převrácené cisterny navíc narazilo osobní a nákladní auto. Pokud jedete ve směru z Ostravy do Olomouce, čekejte odklon dopravy na starou cestu. Jízdní pruh ve směru z Olomouce do Ostravy je průjezdný.

„Jedná se o dopravní nehodu osobního a nákladního vozidla. Obě vozidla narazila do odstavené cisterny, která krátce před jednou hodinou v noci z prozatím přesně nezjištěných příčin najela na krajnici, vyjela mimo komunikaci, narazila do svodidel a převrátila se na bok," řekla policejní mluvčí Irena Urbánková. Podle prvotních informací došlo ke zranění jedné osoby.

"Odklon dopravy ve směru od Ostravy na Olomouc je prováděn na exitu 289,5 km, a to ve směru na Velký Újezd - Daskabát – Kocourovec – Přáslavice (po staré cestě) na Olomouc. Protisměrný jízdní pruh, směr Olomouc – Ostrava, je průjezdný," dodala Urbánková.

Komunikace bude uzavřena po dobu šetření nehody, odstraňování jejich následků a přečerpání nákladu z havarované cisterny.

Autoři

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.