sobota 20. dubna 2024 Marcela

V sobotu 28. října proběhne lampionový průvod. Podívejte se na omezení v hromadné dopravě

K příležitosti oslav výročí Dne vzniku samostatného československého státu proběhne v sobotu lampionový průvod, který připravuje statutární město Olomouc. Průvod bude zakončený kladením věnců k pomníku Tomáše Garrigua Masaryka před pedagogickou fakultou.

Přibližně v 17:30 vyjde lampiónový průvod z Horního náměstí přes Dolní náměstí ulicemi Kateřinská, Michalské stromořadí, Bezručovy sady, nábřeží Přemyslovců na Žižkovo náměstí. Přibližně od 18:00 bude probíhat na Žižkově náměstí kladení věnců. 

"V době průchodu průvodu ulicí nábřeží Přemyslovců a při kladení věnců bude na pokyn dispečera autobusová linka X vedena z ulice Masarykova třída po objízdné trase ulicemi Husova, Komenského, nábřeží Přemyslovců, 1. máje, Jiřího z Poděbrad, Komenského a Husova zpět na ulici Masarykova třída. Po ukončení akce bude provoz autobusové linky vrácen do původní trasy," popsala tisková mluvčí DPMO Martina Krčová.

Autoři | Foto Micha L. Rieser [CC BY-SA 3.0 (https://creativecommons.org/licenses/by-sa/3.0), CC BY-SA 3.0 de (https://creativecommons.org/licenses/by-sa/3.0/de/deed.en) or GFDL (http://www.gnu.org/copyleft/fdl.html)], via Wikimedia Commons

Štítky průvod, státní svátek, sobota, dpmo, omezení

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.