pátek 29. března 2024 Taťána

U Senice na Hané se čelně střetla dvě auta, zranily se čtyři osoby. Jeden z řidičů odmítl zkoušku na alkohol

Čtyři osoby se zranili při nehodě, ke které došlo v pondělí 30. října kolem půl jedné odpoledne mezi Senicí na Hané a Seničkou. Čelně se tam střetla dvě auta.

Z šetření policie vyplynulo, že Fiat Scudo, ve kterém jely dvě osoby, děvětadvacetiletý řidič a sedmadvacetiletý spolujezdec), mělo dostat smyk, přetočit se do protisměru, kde se střetlo s protijedoucím Nissanem, ve kterém seděli čtyři pasažéři – s dvaašedesátiletým řidičem jeli ještě tři cestující ve věku dvaašedesát, šestaosmdesát a jedenaosmdesát let.

„Obě vozidla byla po střetu odražena do příkopu. Při nehodě došlo ke zranění 4 osob – sedmadvacetiletého spolujezdce z vozidla Fiat Scudo a tří spolucestujících z vozidla Nissan. Řidič osobního vozidla Nissan se podrobil orientační dechové zkoušce, která byla negativní. Řidič osobního vozidla Fiat Scudo se po poučení odmítl podrobit jak orientační dechové zkoušce na alkohol, tak i orientačnímu testu na omamné a psychotropní látky a také se odmítl podrobit lékařskému vyšetření v nemocnici, spojenému s odběrem biologického materiálu," řekla policejní mluvčí Irena Urbánková.

Předběžně byla celková hmotná škoda odhadnuta na 190 000 korun.

Autoři | Foto PČR

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.