čtvrtek 25. dubna 2024 Marek

Sníh dnes ráno zasypal silnice v okolí Olomouce, policie řeší hned několik dopravních nehod

Od dnešního rána evidují policisté územního odboru Olomouc několik dopravních nehod. Ve většině případů se jedná o nepřizpůsobení jízdy stavu a povaze pozemní komunikace a povětrnostním podmínkám. Většina nehod se obešla bez zranění, došlo pouze ke hmotným škodám na majetku.

Kolem šesté hodiny ráno došlo u sjezdu z D35, ve směru od Mohelnice na Křelov, k dopravní nehodě osobního vozidla, které při sjíždění ze sjezdu vjelo do plotu zahrádky. Nehoda se obešla bez zranění

Kolem půl sedmé ráno došlo u Slatinic a Drahanovic (u železničního přejezdu), k dopravní nehodě osobního vozidla, které se převrátilo na střechu.

Krátce před půl osmé došlo k dopravní nehodě osobního vozidla v Olomouci-Černovíře, kdy osobní vozidlo sjelo do příkopu.

Krátce před osmou hodinou ráno došlo mezi obcemi Bohuňovice a Štarnov k dopravní nehodě dvou osobních vozidel. Nehoda se obešla bez zranění, vyřešena na euroformulář.

Krátce před půl deváté došlo ve Štěpánově k dopravní nehodě dvou osobních vozidel. Nehoda se obešla bez zranění, bez úniku provozních kapalin, alkohol byl u obou účastníků nehody vyloučen orientačními dechovými zkouškami.

Tisková zpráva | Foto pixabay.com

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.