úterý 19. března 2024 Josef

Policie pátrá po řidičce, která na přechodu v Zikově ulici srazila školačku

Policie dnes požádala veřejnost o pomoc při objasnění případu sražení skolačky, ke kterému došlo 10. ledna kolem půl osmé ráno na Zikově ulici v Olomouci.

Ke střetu auta s chodkyní došlo na ulici Zikova na přechodu u prodejny Albert.

„Z prvotního šetření vyplývá, že na přechodu pro chodce došlo ke středu neznámého osobního vozidla s dosud nezjištěnou řidičkou a mladistvé chodkyně, která přecházela po vyznačeném přechodu pro chodce ve směru od prodejny Albert. Neznámé vozidlo do chodkyně narazilo přední částí," řekla policejní mluvčí Irena Urbánková.

Řidička po střetu s dívkou komunikovala, poté ale z místa nehody odjela směrem ke Schweizerově ulici, aniž by zjišťovala její zdravotní stav.

„Občané, především pak svědci nehody, kteří uvedeným úsekem procházeli, projížděli nebo se pohybovali na autobusové zastávce či v blízkosti přechodu pro chodce a mohli by svými informacemi napomoci k jejímu objasnění a zjištění totožnosti řidičky vozidla, se mohou se svým svědectvím přihlásit na linku 158 nebo osobně či telefonicky kontaktovat policisty Dopravního inspektorátu Olomouc," doplnila Urbánková. Adresa je třída Kosmonautů 189/10 v Olomouci, telefon pak 974 766 251 nebo 974 766 584.

Policie žádá také řidičku vozidla, aby se přihlásila na policii.

Autoři | Foto pixabay.com

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.