čtvrtek 28. března 2024 Soňa

AKTUALIZOVÁNO: Silnice mezi obcemi Bukovice a Písařov je po těžké nehodě opět průjezdná

Dnes krátce před pátou hodinou ranní se stala vážná nehoda dodávky, mikrobusu a dvou osobních vozidel mezi obcemi Bukovice a Písařov na Šumpersku.

„Na místo vyjeli profesionální hasiči ze Šumperku a dobrovolní hasiči ze Štítů, kteří po příjezdu zajistili havarovaná vozidla proti vzniku požáru, spolupracovali se zdravotnickou záchrannou službou při ošetřování zraněných a s Policií ČR při šetření nehody a řízení dopravy. Žádného se zraněných nemuseli hasiči z havarovaných vozidel vyprošťovat,“ řekla mluvčí hasičů Vladimíra Hacsiková.

„Nejprve havaroval minibus s osobním vozidlem značky VW Golf. Chvíli poté na stejném místě došlo k druhé dopravní nehodě, kdy se střetl nákladní vůz značky Ford Transit s osobním vozidlem Škoda Fabia. U obou dopravních nehod došlo ke zranění účastníků,“ doplnila mluvčí policie Jiřina Vybíhalová.

Původní zprávy od hasičů hovořily o jednadvaceti zraněných, záchranáři potvrdili, že zraněných je sedm. Ti byli převezeni do nemocnic v okolí.

Aktualizace k 10:10

Komunikace je stále neprůjezdná. Policisté a hasiči dopravu odklánějí. O zprůjezdnění úseku vás budeme informovat. Záchranáři upřesnili počet zraněných na sedm, hasiči původně tvrdili dvacet jedna.

Aktualizace k 11:00

Silnice I/11 u Písařova je po prvotním šetření ranní dopravní nehody opět plně průjezdná.

Foto Pixabay.com

Štítky vážná, nehoda, zranění, policie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.