čtvrtek 25. dubna 2024 Marek

Policie pátrá po řidiči auta s přívěsem. Dostal smyk, poškodil svodidla a z místa nehody ujel

Řidič pravděpodobně modré Škody Octavia s přívěsným vozíkem dostal smyk, naboural do pravých svodidel, která poškodil a z místa nehody ujel. Nehoda se stala v pátek 9. února 2018 chvilku po desáté dopolední v katastru Lipníku nad Bečvou na 299. kilometru dálnice D1 ve směru jízdy od Ostravy na Olomouc.

„Policisté Dálničního oddělení Kocourovec se obrací na širokou veřejnost s žádostí o pomoc vedoucí ke zjištění totožnosti neznámého řidiče a jízdní soupravy,“ řekl policejní mluvčí Libor Hejtman.

Dosud nezjištěný řidič po nárazu do svodidel na místě nesetrval, z místa dopravní nehody ujel a pokračoval ve směru jízdy na Olomouc, dále po dálnici D35 až ke kruhovému objezdu u Globusu. Řidič jel podle policistů pravděpodobně v modré Škodě Octavii první generace s jednonápravovým přívěsným vozíkem s naloženými dlouhými bílými balíky.

„K objasnění této dopravní nehody se obracíme na případné svědky, aby kontaktovali linku 158 nebo osobně či telefonicky policisty Dálničního oddělení Kocourovec, Přáslavice – Kocourovec 19, tel: 974 762 751,“ uvedl Hejtman.

Foto PČR

Štítky auto, nehoda, přívěs, dálnice, pátrání, policie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.