pátek 19. dubna 2024 Rostislav

PŘEHLED: Od začátku března dochází u některých autobusových linek ke změně jízdního řádu

Od 1. března dochází na některých autobusových linkách v Olomouci ke změnám jízdního řádu. Tady je kompletní přehled změn. K těm dochází na základě podnětů od veřejnosti, komisí městských části, firem a škol.

Od 1. března dochází k těmto změnám:

Linky č. 12 a 19

V návaznosti na změny jízdních řádů veřejné linkové dopravy dochází k úpravě jízdního řádu a počtu vypravených kurzů v pracovní dny. Na těchto linkách bude v pracovní dny, v ranních a odpoledních špičkách, zaveden interval 20 minut.

Linka č. 22

V pracovní dny bude spoj s odjezdem v 7.27 hod. ze zastávky Šlechtitelů uspíšen na 7.25 hod. s dojezdem do Černovíra v 7.58 hod.

Linka č. 25

Z důvodů zlepšení dopravní obslužnosti dochází ke zvýšení počtu spojů a tím ke změně jízdního řádu.

Linka č. 28

V návaznosti na změny jízdních řádů veřejné linkové dopravy bude spoj s odjezdem v 7.15 hod. ze zastávky Technologický park uspíšen na 7.07 hod. s dojezdem na zast. Ladova v 7.33 hod. a spoj v 17.47 hod. z Technologického parku je veden až na zast. Ladova s dojezdem v 17.12 hod. Budou zrušeny spoje v 17.25 hod. z Tržnice a v 17.45 hod. z Nedvězí.

Linka č. 31

Do linky bude vložen posilový spoj v 7.20 hod. ze zastávky Hlavní nádraží, který bude ukončen na zastávce Chválkovická – Epava v 7.25 hod. Posilový spoj s odjezdem v 7.23 hod. ze zastávky Kubatova do zastávky Hlavní nádraží bude opožděn na 7.28 hod.

Autoři | Foto Blanka Martinovská | Zdroj dpmo.cz

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.