sobota 20. dubna 2024 Marcela

Řidič nákladního auta při předjíždění srazil cyklistku a ujel, pomozte policii v pátrání

Dosud nezjištěný řidič blíže neurčeného nákladního auta měl při předjíždění zachytit částí svého vozu šestatřicetiletou cyklistku. Cyklistka po střetu upadla do příkopy a nehoda pro ni skončila zraněním. Řidič nákladního auta z místa nehody ujel, a tak po něm policisté pátrají.

Policie prosí veřejnost o pomoc při objasnění této dopravní nehody, ke které došlo ve středu 21. února 2018 kolem čtvrt na sedm ráno na silnici ve směru z Pňovic na Litovel. K předjíždění cyklistky se řidič nákladního auta rozhodl za mostem přes potok Kobylník. Náklaďák po nehodě nezastavil a z místa ujel směrem na Litovel. Policisté se nehodou zabývají a po řidiči i nákladním vozidle usilovně pátrají.

„Svědci, především pak řidiči projíždějících vozidel, kteří nehodu viděli, a mohli by svými informacemi a svědectvím napomoci jejímu objasnění a ztotožnění vozidla a jeho řidiče, se mohou se svým svědectvím přihlásit na linku 158 nebo osobně či telefonicky kontaktovat policisty Dopravního inspektorátu Olomouc, Třída Kosmonautů 189/10 v Olomouci nebo na telefonu 974 766 251,“ upřesnila policejní mluvčí Irena Urbánková.

Foto PČR

Štítky nehoda, pátrání, cyklistka, nákladní auto

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.