čtvrtek 25. dubna 2024 Marek

Auto skončilo v kotrmelcích, zraněni byli tři lidé

Tři lidé byli zraněni při nehodě dvou aut mezi Přerovem, Domaželicemi a Želatovicemi. Nehoda se stala ve čtvrtek 28. března v sedm hodin večer.

Šestapadesátiletý řidič Suzuki Ignis vjel do křižovatky od Želatovic v době, kdy tudy po hlavní silnici směrem k Přerovu jel jednatřicetiletý řidič ve volvu. Došlo ke střetu levé přední části suzuki s přední částí volva. Suzuki se několikrát přetočilo přes střechu a volvo bylo odhozeno do příkopu.

Celkem tři lidé byli při nehodě zraněni. Řidič a spolujezdec z volva byli převezeni do přerovské nemocnice. Řidič suzuki byl převezen do Fakultní nemocnice v Olomouci. Škoda byla vyčíslena na 400 tisíc korun.

„Alkohol u řidiče volva policisté vyloučili provedenou dechovou zkouškou. U řidiče druhého vozidla byl ke zjištění ovlivnění nařízen odběr krve. Po prohlídce poškození policisté na místě zadrželi osvědčení o registraci obou vozidel. Příčiny, okolnosti i míra zavinění dopravní nehody jsou předmětem dalšího policejního šetření,“ uzavřel policejní mluvčí František Kořínek. 

Foto Pixabay.com

Štítky nehoda, auto, zranění, Přerovsko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.