středa 24. dubna 2024 Jiří

Řidič srazil v Mariánském údolí cyklistu. Bez zastavení z místa nehody ujel

V pátek 30. března došlo na Olomoucké ulici v Hlubočkách – Mariánském Údolí k dopravní nehodě, při které řidič červeného vozu srazil cyklistu. Policie nyní po řidiči a vozidle pátrá, protože po kolizi nezastavil a z místa ujel.

K nehodě došlo krátce před polednem. „Z prvotního šetření vyplývá, že dosud nezjištěný řidič blíže neustanoveného vozidla červené barvy, který jel ve směru od Mariánského údolí k Velké Bystřici, měl na úrovni mostu započít s úkonem předjíždění tří cyklistů, kteří jeli za sebou ve stejném směru. Řidič však již nedokázal všechny cyklisty předjet, jelikož při uvedeném úkonu přijíždělo v protisměru jiné vozidlo. Řidič červeného vozidla měl najet k pravému okraji, kde měl pravým zpětným zrcátkem narazit do levé horní končetiny jednoho z cyklistů. Ten po střetu z jízdního kola upadl. Řidič vozidla pokračoval dál směrem k Velké Bystřici," popsala průběh nehody policejní mluvčí Irena Urbánková.

Policie nyní hledá svědky nehody, kteří by mohli pomoci policii při objasnění celé nehody, aby se se svými informacemi a svědectvím obrátili na linku 158 nebo telefonicky či osobně kontaktovali dopravní policisty na adrese Třída Kosmonautů 189/10 v Olomouci, či na telefonním čísle 974 766 251 nebo na 974 766 582.

Autoři | Foto PČR

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.