čtvrtek 25. dubna 2024 Marek

Na parkovišti u lomu u obce Výkleky bylo vykradeno auto

Auto není trezor, na tuto poučku by měli pamatovat všichni, kdo nechávají svá auta zaparkovaná na nehlídaných parkovištích. U obce Výkleky zloděj z auta ukradl dámskou látkovou kabelku s tabletem a dámskou peněženkou v celkové hodnotě přes sedmnáct tisíc.

Ve čtvrtek 12. dubna 2018 před jednou odpolední se na parkovišti u lomu u obce Výkleky zloděj vloupal do osobního automobilu. Rozbil okno u kufru a z auta vzal dámskou látkovou kabelku s tabletem a dámskou peněženkou. S peněženkou devětačtyřicetiletá žena přišla i o osobní doklady, dvě platební karty a finanční hotovost 5 200 korun. Celková výše škody způsobené odcizením byla vyčíslena na 17 700 korun.

„Škoda způsobená poškozením automobilu bude vyčíslena dodatečně. Policisté ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření z přečinu krádež a přečinu neoprávněné opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku. V případě dopadení pachateli tohoto skutku hrozí trest odnětí svobody až na dvě léta,“ doplnil policejní mluvčí František Kořínek.

Foto Freepik.com

Štítky zloděj, auto, lom, Přerovsko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.