pátek 26. dubna 2024 Oto

FOTO: Řidič při předjíždění vytlačil jiné auto do protisměru, výsledkem byla hromadná nehoda a zranění

Hromadná dopravní nehoda celkem čtyř aut způsobila v pondělí 23. dubna 2018 v pět hodin ráno komplikace v dopravě na silnici 35 v úseku stoupání mezi Mohelnicí a Studenou Loučkou.

Podle policie zde jednadvacetiletý řidič Opelu Corsa jedoucí ve směru od Mohelnice při předjíždění přehlédl šestapadesátiletého řidiče fabie, který ho ve stejné chvíli už předjížděl, došlo ke střetu aut, po kterém byla fabia vytlačena do protisměru, kde se levou částí srazila s právě projíždějícím nákladním autem Mercedes – Benz. Na tuto situaci už neměl čas ani prostor zareagovat řidič auta Renault Master jedoucí taktéž od Moravské Třebové a došlo ke střetu s vozem Škoda Fabia.

Při nehodě utrpěl řidič Fabie zranění, se kterým byl zdravotnickou záchrannou službou převezen k ošetření do Fakultní nemocnice Olomouc.

„Provedené dechové zkoušky ukázaly, že žádný z řidičů nebyl ovlivněn alkoholickými nápoji. Škoda na zúčastněných vozidlech byla předběžně vyčíslena na částku 240 tisíc korun, na poškozených svodidlech na částku patnáct tisíc korun,“ doplnila policejní mluvčí Jiřina Vybíhalová.

Foto PČR

Štítky nehoda, stoupání, Mohelnice, Olomouc

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.