sobota 20. dubna 2024 Marcela

Od pondělí bude uzavřen most na Komenského, objížďka povede z Pavlovické přes Divišovu na Tovární

Práce na protipovodňových opatřeních na řece Moravě v Olomouci pokračují a brzy se opět změní dopravní omezení, která musejí řidič ve městě respektovat. Od příštího týdne už přes most v Komenského ulici projedou pouze autobusy MHD, policie, hasiči a záchranáři.

Město vytyčilo objížďku, která od pondělí 21. května povede z ulice Pavlovické přes Divišovu a Hodolanskou na ulici Tovární. Ostatní možnosti průjezdu městem samozřejmě záleží na řidičích.

V prvních dnech po uzavření mostu budou v Komenského ulici posíleny policejní hlídky na křižovatkách a současně bude sledován vývoj provozu ve městě, aby mohlo dojít k případným úpravám plánu semaforů.

„Olomoucká radnice také předem připravila povrch komunikací, kudy povede objízdná trasa i kudy bude pravděpodobně jezdit množství aut tak, aby byl v co nejlepším technickém stavu. Výtluky a jiné menší defekty byly opraveny v ulicích Jeremenkova, Masarykova a také na místní komunikaci uvnitř sídliště Černá cesta, celkovou rekonstrukcí prošla i dosud málo využívaná komunikace, která propojuje Klášterní Hradisko s ulicí Pasteurova,“ uvádí mluvčí radnice Michal Folta a dodává, že stále pokračuje stavba provizorní lávky pro pěší a cyklisty u restaurace Bristol.

Foto ŠJů, Wikimedia Commons [CC BY 4.0 (http://creativecommons.org/licenses/by/4.0)], via Wikimedia Commons

Štítky město, protipovodňová, opatření, Bristol, Olomouc

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.