pátek 29. března 2024 Taťána

Řidič v Koželužské ulici srazil cyklistu a ujel, pátrá po něm policie

Olomoučtí policisté žádají veřejnost o pomoc při objasnění dopravní nehody, která se stala v pondělí 28. května 2018 po jedné hodině odpolední v Olomouci na Koželužské ulici u domu s číslem popisným 17. Policie pátrá po řidiči auta, které srazilo cyklistu, aniž by zastavil a poskytl zraněnému cyklistovi první pomoc.

Šlo pravděpodobně o černé auto značky Škoda Octavia nebo Škoda Superb v provedení combi. „Vůz při odbočování vpravo ohrozil cyklistu, jedoucího ve stejném směru jízdy. Mezi vozidlem a cyklistou došlo ke střetu, při kterém cyklista upadl a zranil se. Řidič vozidla pokračoval v jízdě dále směrem k ulici Dobrovského, aniž by zastavil, poskytl zraněnému první pomoc a dopravní nehodu oznámil,“ popsal situaci policejní mluvčí Libor Hejtman.

„V souvislosti s prověřováním okolností dopravní nehody se obracíme na případné svědky, kteří viděli uvedenou dopravní nehodu a pomohli by ustanovit nezjištěné vozidlo, které mělo účast na dopravní nehodě, aby se přihlásili na linku 158 nebo osobně či telefonicky kontaktovali přímo policisty dopravního inspektorátu Olomouc na Třídě Kosmonautů 10 nebo na telefonu 974 766 251,“ žádá mluvčí policie.

Foto PČR

Štítky nehoda, cyklista, zranění, pátrání, Olomouc

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.