neděle 5. května 2024 Klaudie

Opilý řidič bral kolem silnice vše, co mu stálo v cestě. Policisté mu naměřili téměř čtyři promile

Zběsilou a velmi nezodpovědnou jízdu má za sebou osmačtyřicetiletý řidič. Za volant usedl s téměř čtyřmi promile a způsobil na své cestě několik hmotných škod.

Řidič jel ve směru od Prosenic na Přerov. „Na ulici Osmek nezvládl jízdu, přejel přes vyvýšené betonové obrubníky, přejel několik okrasných keřů a s vozidlem se dostal až na chodník, po kterém pokračoval dál v jízdě. Nezastavil ho ani náraz do rozvaděče kabelové televize a asi po 60 metrech sjel z chodníku zpět na silnici, aniž by zastavil a něco řešil. Muže zastavila až policejní hlídka na ulici Seifertova u obchodního domu," řekla policejní mluvčí Miluše Zajícová.

Policisté řidič naměřili 3, 68 promile alkoholu v dechu, při opakované dechové zkoušce pak dokonce 3, 83. Řidič se dobrovolně podrobil odběru biologického materiálu v nemocnici. Policisté řidiči nemohli ani vzít řidičský průkaz, protože u sebe žádný neměl. Škoda byla předběžně vyčíslena na 50 000 Kč. Muž je podezřelý z trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky s maximální tříletou trestní sazbou odnětí svobody.       

Autoři

Štítky opilost, řidič, alkohol, nehoda, Přerov, Prosenice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.