pátek 26. dubna 2024 Oto

Řidič srazil ženu na přechodu, ta mu nejdřív tvrdila, že je v pořádku, až odjel, zavolala záchranku

Zatím neznámý řidič osobního Volkswagenu červené barvy, který jel od ulice U Sportovní haly, zastavil před přechodem pro chodce u restaurace na uvedené ulici. Po přechodu pro chodce totiž přecházela šestatřicetiletá žena. Když se žena nacházela na úrovni auta, řidič se měl rozjet a chodkyni srazit. Policie teď pátrá po svědcích nehody.

Řidič po nehodě zaparkoval a šel zjistit zdravotní stav chodkyně. Ta nejdřív přivolání rychlé záchranné služby odmítla a nechtěla vzniklou situaci nijak řešit. Řidič z místa nehody odjel poté, co byl chodkyní ujištěn, že je po zdravotní stránce v pořádku. „Po chvíli však chodkyně začala pociťovat bolesti horní i dolní končetiny. Následně oslovila ženu, která v tu dobu šla kolem místa nehody a požádala ji o to, aby dopravní nehodu oznámila na linku 155,“ vysvětlila policejní mluvčí Irena Urbánková.

Olomoučtí policisté se obrací na širokou veřejnost s žádostí o pomoc při objasnění dopravní nehody, ke které došlo ve čtvrtek 7. června 2018 kolem čtvrté odpolední na Lazecké ulici v Olomouci.

„Svědci, kteří nehodu viděli, případně ji mohli vidět a svými informacemi by tak mohli přispět k objasnění příčiny nehody, se mohou se svým svědectvím přihlásit na linku 158 nebo osobně či telefonicky kontaktovat policisty Dopravního inspektorátu Olomouc, Třída Kosmonautů 189/10 v Olomouci, na telefonu 974 766 251,“ doplnila Urbánková.

Foto PČR

Štítky nehoda, přechod, pátrání, Olomouc

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.