sobota 20. dubna 2024 Marcela

Policie pátrá po řidiči motorky, který vybrzdil druhého motorkáře a ujel pryč

Policie vyšetřuje nehodu, která se stala v pátek 15. června 2018 o půl osmé na silnici ve směru od Olomouce k obci Křelov - Břuchotín. Neznámý motorkář zde po předjetí vybrzdil sedmapadesátiletého řidiče motocyklu Keeway, čímž ho ohrozil. Po vybrždění pokračoval neznámý motorkář vpravo ve směru jízdy k ulici Křemelná v Křelově a z místa ujel. Sedmapadesátiletý řidič po prudkém brzdění upadl na silnici a zranil se.

„Jak se podařilo průběžným šetřením zjistit, mělo se jednat o silniční motocykl pravděpodobně červené barvy, který měl řídit muž ve věku kolem třiceti let s velmi krátce střiženými vlasy, který se měl pěšky oblečen do trika na krátkou dobu na místo nehody vrátit a poté odejít směrem k ulici Sadová,“ uvedla policejní mluvčí Irena Urbánková.

Svědci, kteří nehodu viděli a svými informacemi by mohli přispět k objasnění nehody a zjištění motocyklu a jeho řidiče, se mohou se svým svědectvím přihlásit na linku 158 nebo osobně kontaktovat policisty Dopravního inspektorátu Olomouc na Třídě Kosmonautů 189/10 v Olomouci nebo telefonicky na čísle 974 766 251.

Foto PČR

Štítky pátrání, policie, nehoda, Olomoucko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.