čtvrtek 25. dubna 2024 Marek

FOTO: Policie hledá svědky nehody, při které boural opilý řidič

K nehodě tří aut došlo ve středu 27. června před desátou hodinou dopolední mezi Zábřehem a Postřelmovem. Policie pátrá po jednom z řidičů a po svědcích nehody.

Třiadvacetiletý řidič auta Volkswagen Polo, který jel od Mohelnice, měl při odbočování vlevo směrem k obci Rovensko přehlédnout řidiče Opelu Meriva. Ten projížděl křižovatkou rovně a došlo ke střetu obou aut.

„Po střetu se mělo Polo odrazit vlevo, kde mělo narazit do bílé dodávky, blíže nezjištěného typu a registrační značky, stojící na hranici křižovatky. V dodávce měli cestovat dva muži. Řidič měl po nárazu zkontrolovat stav vozidla a po konstatování, že mu nevznikla žádná škoda, z místa odjet,“ uvedla policejní mluvčí Jiřina Vybíhalová.

Řidič Pola policii nadýchal lehce přes 1,2 promile alkoholu v dechu a je tak důvodně podezřelý ze spáchání přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky. Přesné příčiny a okolnosti této dopravní nehody jsou předmětem dalšího šetření policistů. „Žádáme řidiče uvedeného dodávkového vozidla, případně další svědky, aby policisty kontaktovali buď na telefonním čísle 735 788 600 nebo na bezplatné lince 158,“ doplnila Vybíhalová.

Foto PČR

Štítky nehoda, pátrání, opilý řidič, Šumpersko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.