sobota 27. dubna 2024 Jaroslav

Sedmašedesátiletý řidič přejel se svým autem do protisměru, střetl se s projíždějícím vozidlem

V pátek 29. června po poledni došlo na silnici u Kozlovic k dopravní nehodě dvou osobních vozidel. Z šetření policie vyplývá, že sedmašedesátiletý řidič z dosud nezjištěného důvodu přejel do protisměru, kde se střetl s projíždějícím autem.

Nehoda se stala půl hodiny po poledni. „Z dosud nezjištěných příčin vjel sedmašedesátieltý řidič vozidla Ford Focus do protisměrné části vozovky, kde v tu dobu projížděl osmačtyřicetiletý poškozený v opačném směru od Grymova na Přerov ve vozidle Škoda Felicia a došlo k čelnímu střetu obou vozidel. Po nárazu skončila obě vozidla za svodidly. Oba zraněné řidiče převezla sanitka do přerovské nemocnice. V nemocnici byl se zraněními ošetřen i spolucestující ze škodovky, který se tam dostavil sám bez nutnosti převozu sanitkou," řekla policejní mluvčí Miluše Zajícová.

Policie oba řidiče prověřila, zda-li před jízdou pili. U obou byl test negativní. Nehoda je nadále v šetření a v souvislosti s ní byly zahájeny úkony trestního řízení pro podezření z trestného činu těžké ublížení na zdraví z nedbalosti.    

Autoři | Foto PČR

Štítky nehoda, Kozlovice, Přerovsko, čelní střet

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.