pátek 19. dubna 2024 Rostislav

PŘEHLED: Podívejte se, kudy se bude vozit odpad z demolice mostu v Komenského ulici

Vedení města Olomouce připravilo seznam tras pro odvoz stavební suti a zeminy z různých míst stavby protipovodňových opatření u řeky Moravy v Olomouci. Vzhledem k tomu, že začala demolice mostu v Komenského ulici, lze očekávat významné množství odpadního materiálu. Podívejte se, kudy bude materiál ze staveniště odvážen.

Trasy staveništní dopravy

Trasa 1

Odvoz částí demontované konstrukce mostu na ulici Komenského bude vedena z koryta řeky do předpolí mostu, návazně ulicí Husovou, třídou 17. Listopadu a Wittgensteinovou s výjezdem na ulici Velkomoravskou s pokračováním po ulicích Rolsberská a Přerovská k místu vymezenému k uložení odpadu ze stavby.

Trasa 2

Odvoz vytěženého materiálu z části ulice Blahoslavovy mezi ulicemi Komenského a Masarykova bude veden výjezdem na ulici Masarykovu s pokračováním vlevo na třídu 17. listopadu, Wittgensteinovu, s výjezdem k místu vymezenému k uložení odpadu ze stavby Šlechtitelů, případně Přerov.

Trasa 3

Odvoz vytěženého materiálu z ulice Nábřeží bude veden s příjezdem prázdných vozidel stavby ulicí Masarykovou a s výjezdem vždy dle aktuálního postupu prací:

a) z ulice Nábřeží přes ulice Pasteurova, Jeremenkova a Tovární s výjezdem k místu vymezenému k uložení odpadu ze stavby Šlechtitelů, případně Přerov, nebo:

b) z ulice Nábřeží ulicí Masarykova, dále na třídu 17. listopadu, Wittgensteinovu s výjezdem k místu vymezenému k uložení odpadu ze stavby Šlechtitelů, případně Přerov.

Trasa 4

Odvoz vytěženého materiálu z ulice Nábřeží za mostem na ulici Masarykova bude vedena přes ulici Masarykovu na třídu 17. listopadu, Wittgensteinovu s výjezdem k místu vymezenému k uložení odpadu ze stavby Šlechtitelů, případně Přerov.

Trasa 5

Odvoz vytěženého materiálu z části ulice Blahoslavovy za mostem v ulici Masarykova bude vedena prázdnými vozidly stavby po místní komunikaci ulice Šmeralovy, dále přes ulici Masarykovu na třídu 17. listopadu, Wittgensteinova s výjezdem k místu vymezenému k uložení odpadu ze stavby Šlechtitelů, případně Přerov.

Trasa 6

Odvoz vytěženého materiálu z části ulice Sokolovská směrem na ulici Pasteurova, U Podjezdu s výjezdem na I/46 ulici Divišovu, s výjezdem k místu vymezenému k uložení odpadu ze stavby Šlechtitelů, případně Přerov nebo z důvodů větší výšky vozidel po ulici Jeremenkově s výjezdem na ulici Tovární s výjezdem k místu vymezenému k uložení odpadu ze stavby Šlechtitelů případně Přerov.

Foto Jindřich Karas

Štítky demolice, protipovodňová opatření, Olomouc

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.