pátek 26. dubna 2024 Oto

Opilý řidič havaroval se svým Jeepem, vozidlo skončilo na střeše. Hasiči museli zraněného spolujezdce vyprostit

V sobotu 21. července po sedmé hodině večerní došlo na lesní cestě mezi Ptenským Dvorkem a Suchdolem k dopravní nehodě Jeepu, který šoféroval opilý šestadvacetiletý řidič. Po nehodě skončilo auto převrácené na střeše, zranil se pětadvacetiletý spolujezdec, kterého museli hasiči vyprostit.

„Šestadvacetiletý řidič z dosud přesně nezjištěných příčin nezvládl řízení a s automobilem vyjel vpravo mimo komunikaci. Tam vozidlo narazilo do listnatého stromu a převrátilo se na střechu v prohlubni vedle cesty. Při dopravní nehodě utrpěl zranění pětadvacetiletý spolujezdec na předním sedadle. Toho z vozidla museli vyprostit hasiči," řekl policejní mluvčí František Kořínek.

Spolujezdec byl poté převezen do prostějovské nemocnice. Samotný řidič se při nehodě nezranil. Policisté na místě zjistili, že muž před jízdou pil, naměřili mu 1,92 promile alkoholu v dechu, opakovanou zkouškou pak 1,81 promile. Z tohoto důvodu mu byl na místě zadržen řidičský průkaz a hrozí mu trest odnětí svobody až na jeden rok.

 

Autoři | Foto PČR

Štítky jeep, nehoda, Prostějovsko, Ptenský Dvorek, Suchdol

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.