sobota 27. dubna 2024 Jaroslav

Dva řidiči začali současně předjíždět, jeden z nich skončil po vytlačení ze silnice ve stromě. Druhý ujel

Policie ze Šumperka v současné době vyšetřují dopravní nehodu, při níž se vážně zranil řidič v osobním autě, které ze silnice vytlačil jiný řidič ve svém voze v době, kdy oba současně předjížděli nákladní auto.

Nehoda se stala ve čtvrtek 12. července okolo půl druhé odpoledne na silnici mezi Medlovem a Úsovem. „Po rovném úseku jel neznámý nákladní a osobní automobil. Osobní automobil začal nákladní vůz předjíždět. Jeho řidič v ten moment však přehlédl, že je již předjížděn vozidlem Škoda Octavia. Neznámý automobil narazil do pravého boku octavie a způsobil její vyjetí mimo silnici. Vůz Škoda Octavia čelně narazil do kmene stromu a jeho řidič utrpěl vážná zranění. Řidič neznámého vozidla pak bez zastavení z místa nehody ujel," popsala nehodu policejní mluvčí Tereza Neubauerová.

Policisté nyní žádají všechny občany o pomoc při pátrání po řidiči osobního vozidla, který byl účastníkem této dopravní nehody. Jak případní svědci, tak i samotný řidič se mohou přihlásit šumperským dopravním policistům na telefonním č. 735 788 600.

Autoři | Foto PČR

Štítky nehoda, Úsov, Medlov, Šumpersko, policie, pátrání

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.