pátek 29. března 2024 Taťána

Policie rozplétá nehodu osobních aut v křižovatce u Anči, od které ujel řidič. Hledají se svědci

Policie Dopravního inspektorátu Olomouc se obrací na veřejnost s žádostí o pomoc při vyšetřování nehody, ke které došlo 29. července před třetí hodinou odpolední v křižovatce ulic Erenburgerova, Na Šibeníku, Tomkova a Na Trati v Olomouci.

„Řidič osobního vozidla Fiat 500, který jel od ulice Pražská, z prozatím přesně nezjištěných příčin, narazil do vozidla Citroën C4, které stálo před ním a jehož řidič měl v úmyslu odbočit vlevo, k ulici Na Trati. Z průběžného šetření a vyjádření řidiče Fiatu vyplývá, že před nárazem do Citroënu mělo narazit do zadní části jeho vozidla jiné vozidlo, následkem čehož měl pak se svým  vozidlem narazit do vozidla Citroën. Při nehodě nedošlo ke zranění osob," popsala policejní mluvčí Irena Urbánková.

Mělo by se jednat o Volkswagen Golf, šedé nebo hnědé barvy s písmenem M na registrační značce. Měl by ho řídit starší řidič, který měl vjet do křižovatky z ulice Na Šibeníku a z místa nehody ujel k ulici Na Trati.

„Svědci, kteří v danou dobu úsekem projížděli či procházeli, mohli nehodu vidět, a mohli by policistům sdělit informace, které by mohli pomoci při objasnění příčin nehody a vedly by ke zjištění řidiče a jeho vozidla, ať prosím, kontaktují policisty Dopravního inspektorátu Olomouc a to buď osobně, anebo telefonicky na adrese: Třída Kosmonautů 189/10 v Olomouci, na telefonu 974 766 251, případně kdykoliv prostřednictvím linky 158," dodala Urbánková.

Autoři | Foto PČR

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.