úterý 16. dubna 2024 Irena

Auto srazilo chodce, ten na místě zemřel. Policie pátrá po řidiči, který od tragické nehody ujel

Dnes asi v půl páté ráno došlo na silnici v Šošůvce na Blanensku k tragické dopravní nehodě. Podle policejní mluvčí Alice Musilové  srazilo neznámé auto sedmadvacetiletého chodce na konci obce Šošůvka. Muž bohužel zraněním na místě podlehl, řidič auta z místa nehody ujel a teď po něm pátrá policie.

„Blanenští dopravní policisté pátrají po možných svědcích této nehody. Dle dosud zjištěných informací by mělo jít o vozidlo černé nebo červené barvy, které odjelo směrem na Vysočany. Mohlo by se jednat o osobní vozidlo, vozidlo combi, dodávku nebo i SUV. U nehody bylo také viděno vozidlo červené barvy. Mohlo by jít o případné svědky, proto žádáme i řidiče popřípadě osádku tohoto vozidla, aby kontaktovali policisty," uvedla mluvčí Alice Musilová k nehodě.

Policie žádá také o záběry z kamer, které mohou mít lidé umístěny na domech v blízkosti nehody a záběry z kamer okolo jedoucích řidičů. Pomoci by podle policejní mluvčí mohli i šoféři taxi služeb. „Pokud máte informace k této nehodě, kontaktujte nás na lince 158," uzavírá Musilová.

Foto Jan Luxík

Štítky úmrtí, nehoda, pátrání, Blanensko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.