pátek 29. března 2024 Taťána

Policie pátrá po svědcích nehody, na jejíž následky na Olomoucku zemřel cyklista

Policisté hledají svědky tragické nehody sedmačtyřicetiletého cyklisty, jehož tělo bylo nalezeno v pondělí. Mrtvého objevil před polednem nad obcí Véska na Olomoucku řidič projíždějící kolem. Cyklista tam podle policistů v neděli večer sjel do příkopu a následkům zranění po nehodě na místě podlehl. Dnes to oznámila krajská policejní mluvčí Irena Urbánková. Místo nehody je na oblíbené trase cyklistů, na jednom z nejprudších a nejdelších kopců v okolí Olomouce.

Nehoda se podle policie stala nad obcí Véska v neděli 2. září v době od 18:00 do půlnoci. Podle dosavadního vyšetřování cyklista jel zřejmě ve směru od obce Jívová a z prozatím nezjištěných příčin nad obcí Véska vyjel vlevo mimo komunikaci do příkopu, kde havaroval. Cyklisty bez známek života si pak všiml až v pondělí krátce před polednem řidič projíždějícího nákladního vozidla, který vše oznámil na linku 155.

Policisté žádají případné svědky, kteří daným úsekem projížděli a mohli uvedenou nehodu vidět, ať kontaktují policejní Dopravní inspektorát Olomouc nebo volají na linku 158.

Autoři | Foto PČR

Štítky nehoda, tragická, cyklista, pátrání, Olomoucko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.