středa 24. dubna 2024 Jiří

Policie pátrá po řidiči SUV, který zapříčinil zranění cyklisty na křižovatce u Střelnice

Policisté dopravního inspektorátu pátrají od pátku po řidiči zeleného SUV, který na známé křižovatce u Střelnice zapřičinil zranění cyklisty. Vjel mu totiž do cesty z vedlejší silnice.

Nehoda se stala v pátek 21. září po patnácté hodině. „Z prvotního šetření vyplývá, že dosud neznámý řidič osobního vozidla (na základě zjištěných informací se mělo jednat o větší zelené vozidlo SUV, staršího typu, které měl řídit muž), který vyjížděl z vedlejší komunikace - z ulice Lazecká, nedal přednost jedenapadesátiletému cyklistovi, který jel ve směru od ulice Dobrovského směrem k ulici Ladova. Tohoto měl ohrozit. Cyklista v důsledku ohrožení havaroval na vozovku. Při nehodě utrpěl zranění, se kterým byl převezen do nemocničního zařízení k ošetření. Ke střetu účastníků nedošlo. Neznámý řidič bez zastavení a poskytnutí první pomoci pokračoval směrem k ulici Dobrovského," popsala policejní mluvčí Irena Urbánková.

Svědci, kteří daným úsekem v uvedenou dobu projížděli a mohli uvedenou nehodu vidět, případně by disponovali informacemi, které by mohli pomoci k objasnění nehody a zjištění totožnosti řidiče a jeho vozidla, ať kontaktují policisty Dopravního inspektorátu Olomouc a to buď osobně, anebo telefonicky na adrese Třída Kosmonautů 189/10 v Olomouci, na tel. 974 766 251, 974 766 584, případně kdykoliv prostřednictvím linky 158.

Autoři | Foto PČR

Štítky nehoda, u Střelnice, zranění, pátrání, křižovatka, cyklista

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.