čtvrtek 28. března 2024 Soňa

FOTO/VIDEO: Tragická nehoda u Kokor očima hasičů. Na místě zemřel pasažér, čtyři osoby zraněny

Ve čtvrtek 27. září se u Kokor stala tragická nehoda, při které se střetla dvě osobní auta. Spolujezdec v jednom z aut nepřežil, další čtyři osoby se ve stejném voze zranily.

„Na místě došlo ke střetu dvou osobních vozidel, Škody Felicie a Octavie. V důsledku jejich střetu byla způsobena škoda také na dalším z projíždějících vozidel. Při nehodě se zranila pětičlenná osádka Škody Felicie. Řidičku a další tři osoby přepravili záchranáři k ošetření do FN Olomouc. Čtyřicetiletý spolujezdec z tohoto vozidla při nehodě utrpěl vážná zranění, kterým i přes veškerou snahu záchranářů na místě podlehl," řekla policejní mluvčí Jiřina Vybíhalová.

„Operační středisko k pomoci vyslalo jednotku ze stanice v Olomouci a Přerově. Dle oznámení z tísňového hovoru ve vozidle zůstala zaklíněná osoba. Při dopravní nehodě vypomohli projíždějící a zraněného z vozidla vyprostili, hasiči ve spolupráci s lékařskou pomocí ZZS Olomouckého kraje pokračovali v resuscitaci. Souběžně u tří vozidel hasiči provedli nutná bezpečnostní opatření, provedli kontrolu úniku provozních kapalin včetně protipožárního zajištění. V navazujícím čase hasiči asistovali při činnosti Policie ČR a místo dopravní nehody nasvětlovali," řekl mluvčí hasičů Zdeněk Hošák.

Řidiči, kteří měli účast na nehodě, se podrobili orientační dechové zkoušce, která vyloučila, že by za volant usedli pod vlivem alkoholu.

Veškeré příčiny, okolnosti a souvislosti této tragické dopravní nehody jsou předmětem dalšího šetření. K obnovení provozu na silnici došlo po půl jedné v noci.

Autoři | Foto pixabay.com

Štítky nehoda, Kokory, Krčmaň

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.