úterý 19. března 2024 Josef

Tramvajovou dopravu v Olomouci zkomplikuje oprava trati

Tramvajovou dopravu v centru Olomouce v sobotu zkomplikuje výluka na trati mezi zastávkami Náměstí Hrdinů a Okresní Soud. Náhradní autobusová doprava nebude zavedena, řekla dnes ČTK mluvčí Dopravního podniku města Olomouce Martina Krčová.

    Dělníci budou v sobotu mezi zastávkami Náměstí Hrdinů a Okresní Soud opravovat trať, která je v havarijním stavu. Proto tam nebudou moci jezdit tramvaje.
Tramvajová linka číslo 4 bude v sobotu v úseku mezi zastávkami Okresní Soud a Hlavní Nádraží v obou směrech odkloněna na trasu přes tržnici a linky číslo 3 a 7 nevyjedou. Tramvajové linky číslo 1 a 5 pojedou v sobotu po své trase podle výlukového jízdního řádu a linka číslo 2 bude posílena.
V pondělí večer bude kvůli oslavám výročí 17. listopadu omezen provoz tramvajových linek v centru města, jelikož se chystá lampionový průvod. "V době konání průvodu, tedy přibližně od 18:50 do 19:30, budou tramvajové linky číslo 2 a 4 v obou směrech operativně odkloněny z centra na Tržnici a třídu Kosmonautů. Po ukončení průvodu bude provoz tramvajových linek vrácen do původních tras," uvedla Krčová.

Zdroj: ČTK

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.