čtvrtek 28. března 2024 Soňa

U Výklek se střetlo osobní auto s dodávkou, posádka octavie utrpěla těžká zranění

Včera krátce před čtvrtou hodinou odpoledne došlo v křižovatce silnic v katastru obce Velký Újezd, ve směru na Výkleky, ze zatím přesně nezjištěných příčin, k dopravní nehodě nákladního vozidla s přívěsem, vezoucím náklad a osobního vozidla s dvoučlennou osádkou.

Z prvotního šetření vyplývá, že ke střetu nákladního vozidla značky Fiat Ducato, které řídil sedmadvacetiletý řidič a osobního vozidla Škoda Octavia Combi, za jehož volantem seděla šestapadesátiletá řidička, došlo v okamžiku, kdy nákladní vozidlo vjelo do čtyřramenné křižovatky ve směru od obce Velký Újezd v okamžiku, kdy po hlavní silnici ve směru od Olomouce na Hranice jelo osobní vozidlo.

Při dopravní nehodě došlo k zatím blíže nespecifikovanému zranění řidičky, která byla letecky transportována do Fakultní nemocnice v Olomouci a k zatím blíže nespecifikovanému zranění jejího 54 letého spolujezdce, který byl do Fakultní nemocnice v Olomouci převezen sanitním vozem. Ke zranění řidiče nákladního vozidla nedošlo. Alkohol byl u obou účastníků vyloučen dechovou zkouškou, hmotná škoda byla předběžně vyčíslena na 50 000 korun. Příčiny a okolnosti nehody jsou v šetření.

Zdroj: PČR

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.