pátek 26. dubna 2024 Oto

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

SMS půjčka může být východiskem. Víte, jak na ni?

PR článek

Hledáte finanční podporu v podobě půjčky, která nepřináší zbytečná rizika? Nechce se vám čekat na delší schvalování nebo nesplňujete požadavky dané banky? Podívejte se i po jiných možnostech.

Získejte půjčku přes SMS

Potřebujete zaplatit měsíční účty, ale nemáte dost peněz? Využijte pomoci SMS půjčky. Je to jednoduché. Poprvé provedete registraci na webu služby a půjčku vyřídíte prostřednictvím svého profilu online. Další půjčku vyřídíte buď přes již založený profil nebo pomocí SMS půjčky ihned.

Pro koho je SMS půjčka určená?

  • Pro plnoleté osoby
  • Pro pracující se stálým příjmem
  • Pro osoby s bankovním účtem u jakékoliv banky
  • Pro ty, kteří nemají ručitele
  • I pro ty, kterým banka neschválila půjčku

Sami si nastavte výši

V online kalkulačce si sami nastavíte, kolik si chcete půjčit a za jak dlouho chcete úvěr splatit. Poprvé si snadno půjčíte až 8 tisíc korun a bez zbytečných poplatků navíc. Při opakované půjčce máte možnost si půjčit až do výše 30 tisíc korun, a to jednoduše přes SMS ihned.

Nebojte se poplatků

Pokud už vyřizujete opakovanou půjčku a vybrali jste si formu vyřízení přes SMS, nebojte se zbytečných poplatků navíc. Cena SMS je stejná, jako byste ji zaplatili u svého operátora.

Peníze získáte ještě ten den

Rychlost připsání prostředků vždy záleží na vaší bance, ale většinou peníze získáte do 15 minut od vyřízení. Samotné schvalování půjčky trvá zhruba 10 minut a dozvíte se o tom přes zprávu, která dojde na vámi uvedené telefonní číslo.

Půjčte si jednorázově i opakovaně

Mobil půjčka je ideální pro nečekané výdaje nad rámec vašeho rozpočtu, které potřebujete nutně vyřešit. Půjčka je ale neúčelová, a tak peníze můžete využít na cokoli potřebujete. Výhodou také je, že půjčku vyřídíte i bez nutnosti záruky v podobě ručitele.   

Prodlužte si dobu splácení

Pokud zjistíte, že půjčku nestiháte splatit do stanoveného termínu, můžete si zažádat o prodloužení splátky, a to o 7, 14 nebo 30 dnů. Za službu zaplatíte adekvátní poplatek, ale vyhnete se tak problémům z prodlení splácení.

Nepouštějte se do komplikovaných úvěrů, na které budete dlouho čekat v bance s nejistotou jejich získání. Ve Via SMS máte jistotu sms půjčky ihned na účet.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.