středa 24. dubna 2024 Jiří

Zájemci o Divadlo Tramtarie mají vzácnou příležitost, lístky na páteční a sobotní Annu Kareninu ještě jsou

Divadlo Tramtarie převedlo na jeviště jeden z nejslavnějších světových románů,  Annu Kareninu. Strhující příběh ženy, která volí mezi dvěma osudovými muži, mezi klidem rodinného krbu a vášní mileneckého vztahu, zaručuje silný divadelní zážitek. A lístky na páteční a sobotní představení ještě jsou, což u Divadla Tramtarie není zvykem!

Hraje se v pátek 2. a v sobotu 3. listopadu, vždy v 19 hod. Vstupenky na www.divadlotramtarie.cz.

Hlavní roli Anny Kareniny ztvární kmenová herečka Divadla Tramtarie Jana Posníková.  role Anniných osudových mužů ztvární Miroslav Černý a Vít Pištěcký. V roli vypravěče se nově představí herečka Barbora Nesvadbová, která několik sezon hrála ve Slováckém divadle v Uherském Hradišti.

Originální tramtarijní interpretace klasického příběhu upozadňuje historické souvislosti románu napsaného v druhé polovině 19. století, stejně jako dobové ruské reálie, a soustřeďuje se na aktuální rozměr nesmrtelného příběhu o ženě, která volí mezi dvěma muži, mezi klidem rodinného krbu a vášní mileneckého vztahu. Autorem adaptace a zároveň režisérem inscenace je Vladislav Kracík.

 

Tisková zpráva

Štítky Divadlo Tramtarie, divadlo, kultura

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.