úterý 19. března 2024 Josef

Dostaňte kino Metropol zpět na první příčku soutěže o slavnostní předpremiéru filmu Trabantem tam a zase zpátky

Už měsíc soupeří olomoucké kino Metropol s ostatními kiny v republice o slavnostní předpremiéru nového českého filmu o žlutých trabantech. V soutěži se oddělilo zrno od plev a v současné chvíli se rozhoduje mezi kiny z Havířova, Karviné a právě olomouckým Metropolem. Během vánočních svátků se Metropol dostal už na první příčku, ve vedení ho ale předběhlo karvinské kino Centrum.

Hlasujte zde!

Podpořte tedy poslední klasické kino v Olomouci v cestě za ojedinělou filmovou událostí. Kino Metropol potřebuje i Váš hlas. Každý, kdo bude v soutěži hlasovat, dostane v případě vítězství pozvánku na předpremiéru a bude zařazen do slosování o věcné ceny. Hlasovat z jednoho emailu můžete jednou za dva týdny. Pokud jste tedy hlasovali již dříve, můžete klidně znovu až do 10. února. Slavnostní předpremiéra je naplánována na 4. dubna 2019.

Jeden z nejznámějších českých cestovatelů současnosti Dan Přibáň uzavře v dubnu příštího roku na plátnech kin svou jedenáctiletou cestu kolem světa. Poslední adrenalinová výprava žlutého cirkusu s názvem Trabantem tam a zase zpátky se napojuje na trasu první expedice, na cestě z Asie do Prahy domů ujede 17 237 kilometrů. Filmaři tentokrát zachycují divokou jízdu z jižní Indie přes Nepál, Himaláje, Pákistán, Čínu, Kyrgyzstán až do Uzbekistánu a odtud přes Rusko, Ukrajinu a Slovensko do Česka. Osmičlenný tým definitivně dokázal, že k projetí světa není potřeba drahých terénních vozů, ale stačí dva trabanty, polský Fiat alias maluch a stará česká motorka Jawa 250. 

Tisková zpráva | Foto Facebook Trabantem napříč kontinenty

Štítky Trabantem tam a zase zpátky, dokument, hlasování, kino Metropol, kultura, film

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.