neděle 19. května 2024 Ivo

Populární Kouzelná školka se objeví na prknech Divadla Na Šantovce

Divadlo na Šantovce si tentokrát připravilo pro děti opravdovou divadelní chuťovku. Oblíbený televizní pořad České televize míří na divadelní prkna. Milovaný skřítek František z Fanfárie v novém představení s Majdou a jejich novým kamarádem Petrem přijíždí mezi své obdivovatele do Olomouce v představení „Jak František pomohl Majdě a Petrovi zachránit divadlo!“

Divadelní kouzelná školka je nový zábavný pořad pro nejmenší, kde oba hlavní představitelé veselou, zábavnou a interaktivní formou provedou malé diváky světem divadla, tajemství velkých sálů a jejich nástrah, se kterými jim bude samozřejmě pomáhat i skřítek František tak, jak ho děti znají. Tedy jako zvídavého, milého kamaráda a někdy i trošku všeználka. Jaké zábavné nebo napínavé situace překvapí Majdu a Petra, se děti mohou na vlastní oči přesvědčit v sobotu 9. května od 15.00 v Divadle na Šantovce. Děti se nemusí bát, ale občas bude potřeba držet palečky, ať ty záhady dobře dopadnou.

Po představení Kouzelné školky však program pro děti zdaleka nekončí. Proběhne dílna žonglování se známou a oblíbenou olomouckou skupinou Cascabell, malování na obličej a modelování balónků pod dohledem zkušeného mistra tohoto oboru. Celá rodina si tedy jistě přijde na své!

Zdroj: PR

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.