úterý 19. března 2024 Josef

Černobílý Uničovský ples se letos opět vydařil

Uničovský G-Club ožil v sobotu 9. února černobílou. Skvělá hudba, hvězdná zábava, občerstvení formou rautu a doslova protančené střevíce, tak vypadal letošní ročník Uničovského plesu pod záštitou města Uničova.

„Už si ani nepamatuju, kdy naposledy jsem se takhle bavila. Naprosto nic mi tu nechybí. Nejdřív mě nadchla ta výzdoba, na rautu jsem nevěděla, na co mám chuť dřív a pak jsme si s manželem zatancovali jako za mlada,“ pochvaluje si vydařenou akci návštěvnice Jitka. O hosty tu bylo královsky postaráno - celým večerem nás provedl nepostradatelný moderátor Radia Haná Lukáš Kobza, který se postaral i o plesovou afterparty, při které parket G-Clubu praskal ve švech! Hlavní hvězdou večera byla stálice české hudební scény Ilona Csáková, která vystoupila se svými nejznámějšími hity jako Zavři oči když se červenám nebo Proč mě nikdo nemá rád .

Jedinečnou atmosféru plesu si připomeňte prostřednictvím fotek na facebookové stránce nebo na www.unicovskyples.cz.

K tanci i poslechu zahrála mladá talentovaná kapela Jamr´s a prostory G-Clubu vyplnil nezaměnitelný hlas také Ellyho Jaye. Dechberoucí podívanou a zážitek si připravilo také Taneční studio Tomáše Komendy se svým vystoupením a taneční akademií.

„Jen díky vám se letošní ročník tak mimořádně vydařil. Zároveň jsme moc rádi, že byl tento ples kromě tance a úžasných hudebních vystoupení také příležitostí k předání šeku města Uničova na 450.000 Kč na podporu stacionáře Jasněnka, což je zařízení pro děti s kombinovanými vadami. Opravdu děkujeme za úžasnou atmosféru, která tu panovala celý večer," komentuje úspěch akce za spolupořádající Radio Haná ředitel David Foretník.

 

Tisková zpráva

Štítky Uničovský ples, Ilona Csáková, ples, Uničov

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.