pátek 29. března 2024 Taťána

Šumperský ples roztančil Janek Ledecký a další pěvecké hvězdy

„Od otevření sálu do zavíračky - naprostá pohádka!“ směje se Jana, a její přítel Petr jí upravuje ramínko koktejlek. Ve skvělé náladě zamířili domů z šumperského kulturního domu. Stejně jako další hosté si tu parádně užili páteční FORTEX auto Šumperský ples pod záštitou města Šumperka a naplno si vychutnali nabitý program v elegantním černobílém aranžmá.

„Chtěli jsme, aby Šumperk zažil tu nejkvalitnější plesovou zábavu. Když vidím ty naprosto uvolněné lidi, jak díky našim hvězdám a programu pustili z hlavy všechny svoje starosti, tak mám jistotu, že se nám ten večer povedl,“ komentuje ples za pořadatele ředitel agentury Forsberg Marek Berger.

Foto i video z akce již brzy na www.sumperskyples.cz.

Kdo si stihl koupit lístky na FORTEX auto Šumperský ples, rozhodně se měl jako v bavlnce. Hosté s chutí ujídali ze švédských stolů nejvybranější speciality i tradiční dobroty. Dámy se zasněně vlnily pod pódiem, když jim hlavní hvězda večera Janek Ledecký zpíval do ouška, jak je každá z nich Pěkná, pěkná, pěkná. A každý bod programu uvedl se zářivým úsměvem oblíbený moderátor večerního zpravodajství TV Nova Rey Koranteng.

A aby toho nebylo málo, Šumperský ples měl ještě jednu hlavní hvězdu večera. Tornero , Amsterdam a další prověřené hity zazpívala stálice českého popu Ilona Csáková. Inspiraci k novým tanečním krokům přinesli lektoři tanečního studia Tomáše Komendy. A celý ples k tanci a poslechu hrála sety známých songů v osobitém provedení kapela Kolorez a také charizmatický zpěvák a pianista z Jihoafrické republiky Elly Jay.

 

Tisková zpráva

Štítky Janek Ledecký, Ilona Csáková, ples, Šumperk, Šumperský ples

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.