pátek 19. dubna 2024 Rostislav

VÍKEND PODLE DRBNY: Zamlsejte si dobroty z čokolády, zajděte si zaběhat nebo si užijte masopustní veselí

Sportovci se mohou zúčastnit zimního běhu a všichni, kteří mají rádi čokoládu, najdou v Šantovce ráj všech milovníků sladkých dobrot. Pokud vás na sladké neužije, zajděte si na zabijačku a nezapomeňte si vzít masku do průvodu.

PÁTEK

Další ročník ČokoFestu rozvoní Šantovku různými dobrotami. Dali byste si třeba čokoládový kebab, čokoládové pivo nebo makronky? To vše a mnohem více na vás čeká v Šantovce, a to v pátek v čase 14:00 - 18:00. Festival pokračuje až do neděle. V sobotu jej můžete navštívit už od deseti hodin. Zamlsat si tu může každý a děti zabaví kreativní dílničky. Díky různým workshopům se můžete i něco přiučit.

PSALI JSME: ČokoFest rozvoní Šantovku již příští víkend. Nabídne čokoládové pivo, workshopy i dílničky pro děti

 

Omega Olomoucký ples se bude konat již dnes od 19:00 v NH Collection Olomouc Congress. Na této jedinečné společenské akci se můžete těšit na takové hvězdy jako je Lou Bega, Ilona Csáková nebo No Name. Večerem vás provede krásná Eva Perkausová a Roman Šebrle. Pro více informací se podívejte sem.

SOBOTA

A je to tady! Masopustní veselí oživí Horní náměstí v sobotu od 9:00. V tento den rozhodně nuda nebude. Na návštěvníky čeká bohatý kulturní program, průvod masek, spousta hodových dobrot a samozřejmě zabijačka. Zabaví se malí i velcí.

PSALI JSME: Masopustní veselí oživí centrum Olomouce už v sobotu. Na návštěvníky čeká bohatý kulturní program

Innogy Winter Run Olomouc 2019 je skvělá akce pro malé i velké sportovce. Běh startuje v sobotu během dopoledne na Výstavišti Flora. Vybrat si můžete z běhů na čtyři nebo osm kilometrů. Dětské závody jsou na vzdálenost 400 nebo 800 metrů. Pro více informací se podívejte sem.

NEDĚLE

V neděli po obědě se můžete vydat na příjemnou a naučnou procházku. Od 13:00 se bude konat třetí vlastivědná procházka, tentokrát po polích a přírodě v okolí Vrahovic. Projdete se z Vrahovic (ze železniční zastávky) do Čechůvek a zpět. Pokud bude chuť, tak i do Držovského háje. Cesta bude náročnější a povede horším terénem. Po cestě se dozvíte, kde stávala socha sv. Jana Sarkandera a co se s ní stalo. Také uvidíte, kde se nacházela přírodní rezervace a kudy vedly podzemní chodby.

Autoři | Foto Facebook Čokoládová show, Olomoucký ples, Statutární město Olomouc, Winter run, Spolek za staré Vrahovice

Štítky víkend, kultura, děti, zábava, divadlo, kino, sport, vzdělání

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.