pátek 19. dubna 2024 Rostislav

Film a skvělá snídaně? V kině Metropol se bude v neděli poprvé konat Film Brunch

Tuto neděli otevře výjimečně olomoucké kino Metropol už v devět hodin ráno. Důvodem je akce, jaká se v posledním klasickém kině v Olomouci ještě nekonala. Dojde ke spojení příjemného s ještě příjemnějším. Jídlo a film jdou vždy k sobě. V kavárně kina Metropol se budete moci pořádně nasnídat a od desíti dopoledne v sále zhlédnout oblíbený animovaný film Mrtvá nevěsta Tima Burtona.

Na své si přijdou masožravci, vegani i celiaci

Menu filmového brunche už bylo odtajněno na facebookové události. Těšit se můžete na nedělní vyprošťovací česnečku, vaječnou omeletu s rukolovým salátem nebo obložený žitný chléb. Pro příznivce sladké snídaně budou připraveny lívance s fíkovou marmeládou. Speciálním drinkem ke snídani nemůže být nic jiného, než Mimosa.

Mrtvá nevěsta Tima Burtona 

Po skvělé snídani/brunchi se budete moci přesunout do sálu kina Metropol, kde od 10:00  proběhne projekce animovaného filmu Mrtvá nevěsta Tima Burtona, který se drží v první stovce nejoblíbenějších filmů na portálu csfd.cz. Snímek o mladém muži Viktorovi, který je oženěn s tajemnou mrtvou nevěstou bude promítán v originálním znění s českými titulky. Vstupenky na projekci si můžete zakoupit na tomto odkazu

Tisková zpráva

Štítky Kino Metropol, film, Film Brunch

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.