úterý 19. března 2024 Josef

Velikonoční hodování v NH Hotelu vyšperkoval svým zpěvem i Václav Noid Bárta

Velikonoční večer ve čtvrtek 18. dubna přinesl do luxusních prostor hotelu NH Collection Olomouc Congress lahodné delikatesy z celého světa. A kromě rozmanité gastronomie spojené s Velikonocemi čekal hosty bohatý kulturní a společenský program.

Zatímco českým domácnostem o Velikonocích tradičně vládne beránek, mazanec či jehněčí maso, ve světě můžeme nalézt i řadu netradičních i kuriózních velikonočních receptů. A tak hosté díky Velikonočnímu večeru mohli ochutnat např. britské hot cross buns, tedy bochánky s rozinkami či rybízem, polévku zvanou fanesca vyrobenou z 12 druhů luštěnin a obilovin, která je tradičním pokrmem v Ekvádoru či tzv. chiriuchu, což je směs sušeného obilí a různých druhů mas charakteristické pro latinskoamerické Peru. 

Výjimečný večer ale nebyl jen o vynikajícím jídle, nabídl společenský i kulturní přesah. „Během tohoto naprosto úžasného večera vystoupil Vašek Noid Bárta, který to tady opravdu rozproudil, je to srdcař a pan zpěvák,” hodnotí pěveckou show návštěvnice Lenka.

Velký zájem během večera vzbudila kuchařská soutěžní show, ve které své dovednosti předvedli dobrovolníci z řad hostů – Olda a Gábina, a k nim se připojil i zpěvák Vašek Noid Bárta. Každý ze tří soutěžících pak připravil během deseti minut z nachystaných ingrediencí salát. A jak to dopadlo?

„Všechny saláty měly něco do sebe, ale hlavní cenu soutěže může dostat jen jeden. Porota ve složení herečka Mahulena Bočanová, ředitel NH Hotelu Tomáš Rousek a kuchař Miroslav Fojtík rozhodla, že hlavní cenu získává soutěžící Gábina. Vyhrává noc se snídaní v NH Collection Olomouc Congress Hotelu,” prohlásil Tomáš Rousek.

O hosty bylo v průběhu večera královsky postaráno, na uvítanou je čekal welcome drink, součástí programu byla také kuchařská show a tombola o hodnotné ceny: „Na tombole jsme si dali opravdu záležet. A první cenu bych si rozhodně nechal líbit  2 noci v NH hotelu v italském Palermu, doufám, že si výherkyně pobyt užije a tímto ji ještě jednou moc gratuluji,” říká k tombole generální ředitel olomouckého NH hotelu Tomáš Rousek. Velikonoční večer svou přítomností obohatila herečka Mahulena Bočanová: „Na Hanou a hlavně do Olomouce se moc ráda vracím a tahle prestižní akce mě v tom jen utvrdila. Sešla se tu skvělá parta lidí, neskutečně jsem se bavila,” komentuje vydařenou akci charismatická herečka.

Jedinečnou atmosféru Velikonočního večera si již brzy budete moci připomenout prostřednictvím fotek na facebookové stránce www.facebook.com/velikonocniveceryNH. 

Tisková zpráva

Štítky NH Hotel, Velikonoce, Velikonoční večer, Václav Noid Bárta, Mahulena Bočanová

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.