pátek 19. dubna 2024 Rostislav

Průseráři opět pobaví Olomouc. Je tu třetí FuckUp Night

Na třetí olomoucké oslavě neúspěchů budou hovořit gamer Jakub Vamberský, vědec Gabriel Gonzalez, svatební fotografka Dalibora Bijelić, humanitární fotograf Jiří Pasz a copywriter Jiří Charvát. FuckUp Night Olomouc vol. III startuje v úterý 7. května v 19:00 v Kině Metropol.

Neúspěchy, selhání a průsery k životu patří a na FuckUp Night se právě tyto nezdary oslavují. Z neúspěchu je třeba se poučit a ideálně se u toho ještě pobavit. Právě tyto aspekty FuckUp Night dokonale spojuje. Pět hostů bude během večera v krátkých vystoupeních přestavovat nezdary, které jim jejich profesní život přinesl.

Vystupující na FuckUp Night Olomouc vol. III

Gamer Jakub Vamberský

Počítačové hry bavily Jakuba Vamberského už odmalička. Během studií si Jakuba vyhlídlo vyhlášené herní studio MADFINGER Games, kde se stal vedoucím marketingového týmu a pracoval na nejpopulárnějších mobilních hrách na trhu. Na FuckUp Night bude hovořit o hořkosladkém příběhu spuštění zatím největší a nejambicióznější hry studia.

Akce s názvem FuckUp Night se poprvé uskutečnila v Mexiku v roce 2013, od té doby se konají po celém světě. Třetí olomouckou FuckUp Night bude v úterý 7. května hostit Kino Metropol. Moderátorkou večera bude Dita Palaščáková. Lístky můžete koupit buď osobně v Kině Metropol, nebo na webu www.kinometropol.cz. Akci pořádá coworkingové centrum Vault42.

Vědec Gabriel Gonzalez

O fuckupech ze světa vědy bude hovořit student experimentální biologie Gabriel Gonzalez. Ten pracuje především s pacienty, kteří trpí Parkinsonovou chorobou. Gabriel si podal patentovou přihlášku na nové sloučeniny, které u pacientů dokáží příznaky Parkinsonovy choroby značně zmírnit.

Svatební fotografka Dalibora Bijelić

Dalibora označuje sama sebe za velkou milovnici života a možná i proto se stala svatební fotografkou. Tvrdí, že svatební fotky mohou být mnohem víc, než jen póza, umělost a nepřirozenost. A jistě i při focení svateb dochází k zajímavým fuckupům.

Humanitární fotograf Jiří Pasz

Jiří Pasz je humanitární fotograf, který pracoval jako sociální pracovník s Romy, fotil pankáče v Barmě, psal o dětských vojácích v Ugandě a natáčel dokument o prostitutkách v Nepálu. Tohle všechno tvoří základ pro ukázkové fuckupy. Jiří se specializuje na lidská práva a zvyšování povědomí o humanitárních a rozvojových problémech.

Copywriter Jiří Charvát

Jiří je dvojnásobný mistr České republiky ve slam poetry, vedl tým copywriterů a po vykouření halucinogenní žáby podle svých slov zjistil, že skutečnost je jen lunapark, kde si kdokoliv může prožít cokoliv. Jeho blog iwrite.cz byl nominovaný na Křišťálovou Lupu a cenu Magnesia Litera v kategorii blog roku.

Tisková zpráva | Foto Jarmila Kráčmarová

Štítky kultura, FuckUp Night, Olomouc, Metropol, Vault42

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.