sobota 20. dubna 2024 Marcela

Latinskoamerické rytmy roztančily olomoucký Sklub

Pořádná dávka energie a tancem nabitá vystoupení, hudební sety a workshopy latinskoamerických tanců.

To vše nabídl jubilejní desátý ročník Urbano latino festivalu, který 3. května zavítal do prostor olomouckého Sklubu. Návštěvníci této jedinečné akce se náležitě bavili do brzkých ranních hodin, a není divu... 
 
Radostná samba, divoká salsa, vášnivá rumba a další styly lákaly nové a nové taneční páry, aby se předvedly před ostatními. A kdo si nebyl jistý v tanečních krocích, ten si je mohl připomenout v seminářích, které sklidily u návštěvníků velký úspěch. ​„​Hrozně mě baví ty taneční workshopy. Jak to lidi vidí před sebou, tak se míň bojí, jsou víc uvolnění, a pak i odvázaní. Normálně jsem docela dřevo, ale tady jsem se nechala unést, jinak to nešlo, je tu boží atmosféra,“ svěřila se se svými dojmy návštěvnice akce Daniela.

Svůj um na parketu předvedli i profesionálové, boky v latinskoamerických rytmech rozvlnila taneční skupina Mario Lopez Dance company a Taneční Studio Tomáše Komendy. O tematickou muziku se pak postarali top DJ‘s 1Love a kubánský Dj Lazaro, jejichž sety nabité energií rozezněly prostory celého Sklubu. 


 
„​Jubilejní ročník Latino urbano festu je za námi. Chceme poděkovat všem návštěvníkům za jedinečnou atmosféru, tanečníkům za vystoupení, Dj‘​s za skvělýhudební program a samozřejmě všem partnerům, díky kterým se tato akce mohla konat​,” vzkazují pořadatelé z Radia Haná, agentury Forsberg a Urbano Festu.  
 
Své zážitky z letošního Urbano latino festivalu si budete již brzy moci připomenout prostřednictvím fotografií, které budou zveřejněny zde a na webových stránkách akce www.urbanofest.cz​ . 

Tisková zpráva

Štítky tanec, latina, Sklub, hudba, tanec, zábava, kultura

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.