čtvrtek 18. dubna 2024 Valérie

Bounty Rock Cafe Open Air přivede do Olomouce rockové legendy

Festival Bounty Rock Cafe Open Air, který do Olomouce přiveze 13. června lákadla v podobě britských Uriah Heep či rockové legendy Stromboli v čele s Michalem Pavlíčkem a Bárou Basikovou, doplňuje do svého programu další rockové legendy. Areál Korunní pevnůstky v Olomouci rozezní svými hity i čeští Citron a slovenská Tublatanka. Festival navíc zahájí crossoverová stálice Dark Gamballe a olomoucký Perseus.

Vstupenky si rockoví fanoušci mohou koupit za zvýhodněnou cenu v síti TICKETSTREAM nebo v Bounty Rock Cafe za 800 korun. V den koncertu za ně návštěvníci zaplatí 990 korun.

Tublatanka byla na konci osmdesátých let největší rocková kapela v Československu. Má na kontě šest set tisíc prodaných desek, koncerty na vyprodaných stadionech a nespočet hitů. Jejich Českým ekvivalentem byli určitě i Citron, kteří ve stejné době získali Zlatého slavíka. Loni navíc koncertně oprášili svá nejslavnější alba Plni energie a Radegast. A to jsou důvody, proč jsme se je rozhodli pozvat,“ popisuje pořadatel festivalu Dušan Neumann.

Právě Citron se na Bounty Rock Cafe Open Air ukáže s novým festivalovým programem. „Playlist postavíme na našich starších věcech, které fanoušci vyžadují. K nim ale přidáme i novější písničky. Do Olomouce přivezeme také novou scénu,“ popisuje baskytarista Citronu Václav Vlasák.

Festival Bounty Rock Cafe Open Air letos slaví páté výročí vzniku. Za tu dobu se pořadatelům podařilo do Olomouce přivést kvalitní světová i domácí jména. V areálu Korunní pevnůstky tak měla například českou premiéru jedna z nejžádanější současných amerických zpěvaček Beth Hart a festivalové publikum mohlo na stejném místě tleskat legendám jako jsou Jethro Tull, Girlschool nebo Ken Hensley.

Zdroj: PR

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.