čtvrtek 25. dubna 2024 Marek

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Na Výstavišti Flora se sejdou desítky tatérů, chystá se Tattoo Action Haná

PR článek

V sobotu 1. června a v neděli 2. června bude Výstaviště Flora patřit tatérům a jejich prvotřídnímu umění. V pavilonu A se bude konat Tatto Action Haná, kam se sjedou tatéři nejen z České republiky, ale také ze zahraničí.

Více informací o akci se dozvíte na oficiálních stránkách akce www.tattooactionhana.cz nebo na oficiální facebookové události.

„Tattoo Action Haná je akce, kterou nemůžou minout milovníci tetování, ale i třeba zájemci o své první tetování či zvědavci," říká organizátor akce Vojtěch Havránek. Na ploše pavilonu A totiž tatéři nebudou jen tak nečinně sedět, ale budou tvořit přímo před zraky procházejících lidí.

„Můžete se těšit na studia z České republiky, ale i ze zahraničí, bohatý doprovodný program v podobě sobotního koncertu HAZYDECAY, Dark Gamballe a Tribe of Misery, pro pány Doe´s Barber Shop, ochutnávka nejen whisky z The Black Stuff Iris Pub & Whisky bar, výstava motorek Triumph Olomouc, Apokalips pole dance show, zábava pro nejmenší, bohaté občerstvení a mnoho dalšího,“ láká Havránek.

Autoři | Foto pixabay.com

Štítky Tattoo Action Haná, tetování, Flora, bolest, akce, festival

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.